Illustration: 3x ens familie illustrationer

En rigtig sød pige fra Norge ville gerne fortælle hendes familie at hun tænkte på dem, og glædede sig til at se dem her i Danmark i julen. Så jeg hjalp hende med at tegne 3 ens illustrationer, som jeg sendte til hendes bror, søster og så selvfølgelig en til hende selv. De bragte meget stor glæde ved hendes søskende da de modtog illustrationerne, og en lille håndskreven hilsen fra deres søster.

Ønsker du en illustration lignende, så kontakt mig venligst, eller bestil den under webshoppen (familie høj/bredformat). Ønsker du også at give en håndtegnet “kopi” af en illustration, så kontakt mig venligst, da du selvfølgelig kun skal betale fuld pris for original illustrationen. “Kopierne” laver jeg til 100-150,- pr stk, alt afhængig af omfanget. Jeg sender dem også gerne ud for dig, med en personlig hilsen (efter ønske) vedlagt.

Se flere eksempler på Instragram @oeffebydamsgaard