Betingelser og vilkår

Alle illustrationer er håndtegnede, så når du bestiller en illustration bedes du være opmærksom på, at motivet kan variere en smule fra originalen vist her på shoppen. BEMÆRK at “originaler” KUN er stjernetegn. Alle andre illustrationer er viste eksempler på streguniverset. Bestiller du en personlig illustration, bliver den tegnet efter dine ønsker, og du får en skitse til godkendelse inden den bliver rentegnet og sendt.

Betaling

Du betaler med kreditkort, bankoverførsel eller MobilePay ved checkout.

Fragt

Arbejdstiden på håndtegnede illustrationer er 5-7 arbejdsdage + fragt (B-post)
Mal-selv børnebøger bliver afsendt indenfor 1-2 dage + fragt (B-post)

Fragtpriser

Alle illustrationer og mal-selv børnebøger bliver sendt som B-porto. Fragt prisen er 24,-
Fri fragt ved bestillinger over 250,-

Returret

Håndtegnede illustrationer er ikke returnerbare. Børnebøger skal returneres indenfor 14 dage i ubrudt stand.
Hvis du har nogen spørgsmål, så send venligst en mail på info@oeffe.dk

Persondatapolitik

Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresseVi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger at vi kan kontakte dig pr. Mail eller SMS med informationer om din ordre. Når der indsamles personoplysninger via vores website, skirer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven.

Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Öffe Studio og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugreoplysninger forsvarligt og iht dine rettigheder som bruger.100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet kan ikke garanteres. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvilkling af internetttet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os ret til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af person-oplysninger. Bliver dette aktuelt rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden.Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang

Direktøren for Öffe Studio har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.oeffe.dk er Christina Damsgaard, ejer.

Tredjemand

Oplysninger afgivet til www.oeffe.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstruturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuelt videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgining på området. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Öffe Studio har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Öffe Studio via e-mail info@oeffe.dk.

Klage

Hvis du vil klage over dit køb,skal du rette henvendelse til info@oeffe.dk. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder go forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere. ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning). For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet. Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden. Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre eller lever den ikke op til dine forventninger, venligst kontakt os så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning. I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først; http://ec.europa.eu/consumers/odr/